Simona Halep, întâlnire cu Andre Agassi. Despre ce au discutat cei doi

Publicat: 27 05. 2017, 13:53
Actualizat: 22 01. 2019, 16:57

Halep nu s-a putut antrena la capacitate maximă din cauza problemelor de la gleznă, dar constănțeanca a lucrat mult la partea mentală înainte de Roland Garros (28 mai – 11 iunie). Sportiva a avut însă o discuție benefică cu Andre Agassi, noul antrenor al lui Novak Djokovic. Acesta are o relație apropiată cu tehnicianul Simonei, australianul Darren Cahill.

Simona a declarat că a fost impresionată de întâlnirea cu Andre: „Am fost foarte bucuroasă când l-am văzut la antrenament. Nu mă așteptam să rămână pe toată durata sesiunii de pregătire”, a spus Halep, jucătoare care s-a mai antrenat și anul trecut cu Andre Agassi și cu soția acestuia, Steffi Graf, în Las Vegas (SUA).

Deținătorul a opt titluri de Grand Slam,  Agassi a i-a spus Simonei să fie mai agresivă pe teren, dar a felicitat-o și pentru forma  din ultima vreme: „Mi-a dat și câteva sfaturi și mi-a spus că e fericit că mă vede jucând mai bine”, a adăugat jucătoarea.

La final, Halep i-a urat lui Agassi să aibă succes alături de Djokovic: „Îi urez mult noroc în noul său parteneriat cu Nole! Sper că vor câștiga multe turnee de Grand Slam împreună. Cred că din acest motiv se află și aici”, a fost mesajul sportivei care va anunța în cursul zilei de sâmbătă, după o sesiune cu ultrasunete, dacă joacă la Roland Garros.