Simona Halep își dorește un copil. “M-am maturizat și sunt împlinită. Am spus-o mereu, viața mea bate tenisul!”

Publicat: 19 01. 2021, 12:13
Simona Halep își dorește un copil. “M-am maturizat și sunt împlinită. Am spus-o mereu, viața mea bate tenisul!”

Simona Halep și-a contruit o carieră de invidiat în tenis, însă nu-și neglijează deloc nici viața personală. Aflată într-o relație cu Toni Iuruc, ex-liderul WTA a mărturisit în cadrul unui interviu că este pregătită să devină mămică.

Simona Halep a precizat că s-a maturizat, iar venirea unui copil pe lume ar împlini-o și mai mult. Sportiva noastră este ferm convinsă că senzația de a fi mamă nu poate fi comparată cu niciuna pe care a avut-o, până în prezent, de-a lungul carierei.

Să am un copil! Cred că o să depășească orice senzație pe care am avut-o eu în tenis. Am spus-o mereu, viața mea bate tenisul. Am trăirile mele, împlinirile mele, iar tenisul este ca o completare. Este ceva ce mi-am dorit să fac și mi-am dedicat toata viata acestui sport, dar ramane limitat, adică nu poate să ia fața vieții mele. Aici nu e ca-n tenis. Orice fac în viață, am un plan. Dar, ajustez orice plan de-al meu persoanei de lângă mine, familiei și așa mai departe. Am învățat, oarecum, în ultimul an să trăiesc zi de zi și să mă bucur de fiecare zi. M-am maturizat și sunt împlinită”, a spus Simona Halep, în cadrul emisiunii 500 de APROPO-uri.

Simona Halep, planuri de viitor: “O să mă dedic total copiilor mei!”

De altfel, în iulie 2019, Simona Halep anunța că își dorește foarte mult ca, după retragerea din tenis, să întemeieze o familie și să se dedice 100% copiilor ei.

După ce mă voi retrage din tenis, îmi doresc foarte mult o familie și să mă dedic total copiilor mei. Sper să am copii. Mă voi ocupa de ei să facă un sport, dacă vor. Dacă nu, o să-i susțin în totalitatea în tot ceea ce vor ei să facă. Viața mea o să fie împlinită după tenis”, a mărturisit, la momentul respectiv, Simona Halep.