Simona Halep – Jelena Jankovici. Mesajul sârboaicei pentru noua campioană de la Indian Wells: „Adversara mea, Simona, a fost pur și simplu incredibilă”

Publicat: 23 03. 2015, 13:22

This browser does not support the video element.

SIMONA HALEP, CAMPIOANĂ LA INDIAN WELLS. Jucătoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a câștigat, duminică, al 11-lea titlu din carieră, dar cel mai important, după ce s-a impus, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-4, în finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, în fața sportivei sârbe Jelena Jankovici, locul 18 WTA. Finala a durat două ore și 37 de minute. La Indian Wells, învingătoarea va fi recompensată cu un premiu de 900.400 de dolari și 1.000 de puncte WTA, iar învinsa 439.420 de dolari și 650 de puncte WTA.

„Nu credeam că voi ajunge până aici”, a spus Jelena Jankovici, în interviul de pe teren. „ Am fost accidentată, apoi m-am antrenat doar pentru trei zile și acum țin acest discurs! Adversara mea, Simona, a fost pur și simplu incredibilă. A fost în stânga, în dreapta, a alergat timp de trei ore și bine, ea e cea mai tânără și a meritat. Felicitări! Vreau să le mulțumesc fizioterapeuților. Voi nu știți, dar ei au fost cei care m-au ajutat să fiu în formă meci după meci”.