Simona Halep, prima declarație după pierderea finalei Turneului Campioanelor: ”A fost o săptămână minunată, felicitări Serenei Williams!”

Publicat: 26 10. 2014, 14:39

”Mulțumesc tuturor, a fost o săptămână minunată. Vreau să o felicit pe Serena, e cea mai bună, vreau să o felicit pentru că a terminat din nou anul pe locul 1. A fost un turneu uimitor pentru mine, a fost un vis devenit realitate să fiu aici, mulțumesc echipei mele, părinților, prietenilor”, a declarat Simona Halep.

”Simona Halep este o persoană extrem de sportivă, de fair-play. Felicitări, a fost o săptămână minunată pentru ea”, a remarcat Serena Williams la finalul Turneului Campioanelor.

Trebuie precizat că Serena Williams a ajuns în fazele eliminatorii ale Turneului Campioanelor și grație Simonei Halep. Cele două au făcut parte din aceeași grupă și, după ce Halep a învins-o categoric pe Williams, românca putea să o elimine pe americancă dacă pierdea în două seturi contra Anei Ivanovici, în ultimul meci din grupă. Simona Halep a pierdut în trei seturi și, astfel, în loc de Ana Ivanovici, în semifinale a mers Serena Williams.