Simona Halep riscă să rateze Indian Wells. „Ar putea recurge și la o intervenție chirurgicală”

Publicat: 19 02. 2018, 12:13

„Când vorbim de un om normal, care nu face sport de performanță, durerile în astfel de situații sunt destul de mici. Dar la sportivii de performanță, cum e și cazul Simonei, lucrurile se schimbă radical. (…) La problema medicală pe care o are Simona se recomandă repaus timp de o lună, proceduri de fizioterapie și administrarea de antiinflamatorii.

Dacă se constată, în timp, din nou, o recidivă, atunci perioada de repaos poate ajunge până la șase săptămâni. Dacă recidivele sunt foarte dese, atunci se poate recurge și la intervenția cirurgicală. Asta doar în cazuri excepționale”, a dezvăluit Predescu, pentru Adevărul, citat de digisport.ro.

Simona a abandonat competiția de la Doha și a postat un mesaj pentru fani. Românca a fost diagnosticată cu tendinită.

„Din păcate, accidentarea s-a agravat ieri, în timpul celui de-al doilea set, și a devenit foarte dureroasă. Am mers la Doha cu speranța că mă voi recupera 100%, dar după fiecare meci piciorul meu era din ce în ce mai rău.

E frustrant să te califici în semifinale la un turneu așa mare, de la care am amintiri frumoase, și să te retragi din cauza unei accidentări. A fost o decizie dificilă, dar după ce am discutat cu echipa mea, a trebuit să accept realitatea și să continui cu tratamentul.

Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin. Sper să revin pe teren cât mai curând posibil”, a precizat Halep.