Simona Halep s-a calificat în optimi la Roma. Sportiva a învins-o pe Jasmine Paolini

Publicat: 16 09. 2020, 16:59
Simona Halep s-a calificat în finala Turneului de la Roma (FOTO-Arhivă: Facebook)

Simona Halep s-a calificat în turul trei al turneului WTA de la Roma, după ce a învins-o în două seturi pe italianca Jasmine Paolini. În turul următor, Halep o va întâlni pe învingătoarea dintre Yastremska şi Anisimova.

Simona Halep s-a calificat în turul trei al turneului WTA de la Roma. Cap de serie numărul unu, Halep a învins-o în două seturi pe italianca Jasmine Paolini (99WTA), scor 6-3, 6-4.

Paolini şi Halep s-au înfruntat în premieră la Roma. În primul tur, italianca a trecut de Anastasija Sevastova în două seturi, scor 6-2, 6-3.

În optimi, Halep o va întâlni pe învingătoarea dintre Yastremska şi Anisimova.

Simona Halep a reușit să își treacă în palmares în 2019 trofeul de la Wimbledon, pentru care a primit o sumă impresionantă: aproape 3 milioane de dolari. În total, sportiva noastră a câștigat în 2019 peste 5 milioane de dolari, iar suma pe care a strâns-o din tenis în întreaga carieră se ridică la peste 33 de milioane de dolari.

Ion Țiriac a vorbit despre situația din tenisul mondial

„Ce facem noi cu sportul ăsta? Mladenovic a spus, după ce a pierdut la US Open, că nici în pușcărie sau în lagărele naziste nu era atât de greu. Eu știu cum a fost de la mai mulți băieți și fete. Sute și sute de jucători sunt împreună într-un fel sau altul. Stai închis între patru pereți, într-un hotel complet izolat de toată lumea. La US Open, inclusiv mâncarea îți e adusă în fața ușii.

Domnul Benoit Paire, care a fost testat pozitiv, stătea cu doi polițiști la ușă. Poate că această securizare e corectă, dar e curios să te trezești închis, aproape ca într-un lagăr nazist, în loc să ai bucuria aia a tenisului. Halep ajunge la Roma. De la aeroport, se duce direct la hotel, sub gardă, iar apoi o testează„, a spus Ion Țiriac, potrivit gsp.