Simona Halep s-a calificat în semifinale la Rogers Cup. Românca mai joacă un meci peste câteva ore

Publicat: 12 08. 2017, 19:40

Halep a învins-o, în sferturi de finală, scor 6-4, 6-2, într-o oră și 12 minute, pe jucătoarea franceză Caroline Garcia, numărul 21 mondial.

„Ieri a fost dificil pentru mine să aștept șapte ore, așa că am fost puțin obosită. Caroline nu este o adversară confortabilă, dar îmi place foarte mult să joc aici, în Canada, pentru că am foarte mulți suporteri.

Nu o să fie ușor să mai joc încă un meci la acest nivel, dar mă simt pregătită, așa că o să fac tot ce îmi stă în putință pentru a câștiga”, a afirmat Simona Halep, la finalul partidei.

Următoarea adversară a Simonei Halep va fi  Elina Svitolina (Ucraina, 5 WTA) .

În cealaltă semifinală se vor întâlni daneza Caroline Wozniacki, locul 6 WTA, și americanca Sloane Stephens, locul 934 WTA.

Calificarea în semifinalele turneului de la Toronto este premiată cu un cec de 122.190 de dolari și 350 de puncte în ierarhia mondială.

În 2016, Rogers Cup s-a desfășurat la Montreal, iar competiția a fost câștigată de către Simona Halep. Ultima femeie care a cucerit trofeul doi ani la rând, în două orașe diferite, a fost elvețianca Martina Hingis, care s-a impus în 1999 și 2000.

FOTO: Neal Trousdale