SIMONA HALEP – SERENA WILLIAMS, FINALA TURNEULUI CAMPIOANELOR LIVE. Halep: Știu că Serena va fi mult mai concentrată decât în primul meci

Publicat: 25 10. 2014, 16:14

„Mâine e o zi nouă, un meci nou și orice se poate întâmpla. Sunt pregătită pentru orice. Vreau doar să mă bucur de finală și știu că va fi mult mai concentrată mâine”, a spus Halep.

În faza grupelor, Simona Halep s-a impus cu scorul de 6-0, 6-2 în fața liderului clasamentului WTA.

Jucătoarea Simona Halep (4 WTA) s-a calificat sâmbătă în finala Turneului Campioanelor de la Singapore, după ce a dispus cu scorul de 6-2, 6-2, la capătul a 67 minute de poloneza Agnieszka Radwanska (6 WTA), și o va întâlni în ultimul act pe americanca Serena Williams, liderul clasamentului mondial.

Halep nu avea un palmares pozitiv cu Agnieszka Radwanska, poloneza conducând întâlnirile directe cu 4-2 până la această semifinală.

În finala programată, duminică, Halep o va întâlni pe americanca Serena Williams (locul 1 WTA), care a dispus, în prima semifinală, cu scorul de 2-6, 6-3, 7-6 (8/6), de jucătoarea daneză Caroline Wozniacki, locul 8 WTA.

BNP Paribas WTA Finals, a 44-a ediție a Turneului Campioanelor, reunește cele mai bune opt jucătoare și cele mai bune opt perechi de dublu în anul în curs, care se întrec pentru premii de 6,5 milioane de dolari.

Pentru calificarea în finală, Halep și-a asigurat 890 de puncte WTA și un cec în valoare de 971.000 de dolari.