Simona Halep și-a aflat posibila adversară din turul secund de la Wuhan

Publicat: 20 09. 2019, 18:29

Halep beneficiază de un tur liber înainte să debuteze la turneul din China. Ulterior, Halep se va duela fie cu reprezenta Cehiei, Strycova, fie cu cea a țării gazdă, Wang Xiyu.

La fel ca Simona Halep, Barbora Strycova, în vârstă de 33 de ani, a evoluat ultima oară la turneul de la US Open, la finalul lunii august, unde a fost eliminată în primul tur, după 6-3, 0-6, 1-6 contra ibericei Aliona Bolsova. Jucătoarea din Cehia a obținut cea mai bună performanță din carieră la turneele de Mare Șlem în acest an, când a ajuns până în semifinale la Wimbledon.

De partea cealaltă, Xiyu Wang, în vârstă de 18 ani, este posesoare a unei invitații la Wuhan. Tânăra jucătoare a reușit să ajungă pe tabloul principal la US Open 2019, însă a fost eliminată în primul tur de Kirsten Flipkens, scor 3-6, 6-2, 6-2.

Halep este cotată cu șansa a patra la câștigarea titlului la Wuhan. Principala favorită este liderul mondial Ashleigh Barty. În turul secund, australianca se va confrunta cu învingătoarea din partida Daria Kasatkina-Caroline Garcia.

Turneul Premier 5 de la Wuhan, dotat cu premii totale în valoare de 2.828.000 de dolari, se va desfășura în perioada 22-28 septembrie.