Simona Halep, veste foarte proastă înainte de finala de la Dubai

Publicat: 22 02. 2020, 15:38
Australian Open. Când se joacă marele meci Simona Halep - Serena Williams, în sferturi, la Australian Open

Veste proastă pentru toți fanii Simonei Halep. Jucătoarea noastră s-a retras de la turneul din Doha, următorul pe listă după Dubai.

Anunțul despre Simona Halep a fost făcut de cei de la WTA, fără vreo explicație, scrie Prosport.ro. Simona Halep ar fi intrat la Doha direct în turul al doilea, acolo unde românca ar fi întâlnit câștigătoarea duelului Anett Kontaveit (Estonia, 24 WTA) – Anastasija Sevastova (Letonia, 41 WTA).

Simona Halep, meci greu în finala de la Dubai

Simona Halep s-a calificat ușor în finala turneului de la Dubai, după ce a învins-o pe americanca Jennifer Brady, scor 6-2, 6-0. În finala de sâmbătă de la Dubai, Simona Halep se lovește, însă, de un zid mult mai tare: va întâlni cea mai în formă jucătoare din circuitul WTA.

Simona Halep o va întâlni sâmbătă de la ora 17.00 pe Elena Rybakina, aflata pe locul 19 in clasamentul WTA. La prima vedere ar părea o adversară facilă pentru Simona Halep în ultimul act. Dar lucrurile nu stau nici pe departe aşa.

Deşi suntem doar în luna februarie, Elena Rybakina a jucat deja nu mai puţin de patru finale în circuitul WTA în 2020. Practic, a ajuns în ultimul act la toate turneele pe care le-a disputat. Cu excepţia Australian Open, care nu este o competiţie organizată de WTA. La Melbourne, jucătoarea din Kazahstan a fost eliminată în turul 3.