Simona Halep vrea să revină pe teren: „O să plec săptămâna viitoare”

Publicat: 15 03. 2021, 17:10
Simona Halep / Sursă FOTO: Shutterstock

Simona Halep vrea să revină pe teren după ce nu a mai disputat un meci oficial de la eliminarea de la Australian Opan. Sportiva susține că vrea să meargă la Miami pentru a mai disputa meciuri oficiale.

Simona Halep a fost eliminată de la Australian Open de către Serena Williams, în sferturi, iar de atunci nu a mai jucat niciun meci oficial. De asemenea, din cauza unor probleme la spate, aceasta nu a putut participa la turneul de la Doha și cel de la Dubai.

Tenismena a anunțat la DigiSport ce urmează să facă în privința carierei.

Simona Halep vrea să revină pe teren

„Mă duc la Miami. O să plec săptămâna viitoare. Îmi doresc tare mult să pot face câteva meciuri bune, pentru că am nevoie de meciuri oficiale. Am avut acum din nou o lună de pauză. Vreau să joc bine, vreau să fiu atentă pe ce am de făcut pe teren”, a declarat Simona Halep.

De asemenea, aceasta a mărturisit și de ce nu a mers la US Open.

„Sunt un pic mai safe decât în august când s-a jucat US Open”

„La US Open nu m-am dus, am renunțat din teamă. Recunosc! Acum am și făcut virusul, am și vaccinul, așa că totuși sunt un pic mai safe decât în august când s-a jucat US Open”, a mai susținut tenismena.

Totodată, aceasta a dezvăluit și ce rol a avut antrenanorul ei, Darren Cahill, în luarea deciziei de a merge la Miami.

„A vrut foarte mult să joc la Miami pentru că e un turneu bun”

„Pe hard nu e ușor, mai ales în America, unde multe fete sunt acomodate deja, se antrenează acolo. Mă duc acolo cu multă încredere. Un rol important în luarea acestei decizii l-a avut Darren. A vrut foarte mult să joc la Miami pentru că e un turneu bun. E plăcut să participi la turneele Mandatory”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep a aprticipat ultima dacă la turneul de la Miami în ediția din 2019, atunci când sportiva s-a calificat până în semifinale. Aceasta a fost învinsă de Karolina Pliskova (7-5, 6-1).

„Știu că m-a durut puțin genunchiul, am avut și un bandaj. Pliskova a servit foarte bine, returul meu nu a fost atât de bun”, a încheiat Simona Halep.

La turneul de la Miami vor participa 128 de jucătoare. Acesta face parte din categoria WTA 1000. Ultima ediție a concursului, cea din 2019, a fost câștigată de Ashleigh Barty. Ediția din acest an va avea loc în perioada 23 martie – 3 aprilie.