SMS-ul otrăvit, trimis în dimineața alegerilor de la COSR. Cum a pierdut Szabo în fața lui Covaliu

Publicat: 16 11. 2016, 08:43

Campion olimpic și medaliat cu bronz la JO și antrenor al vicecampionilor olimpici (Dumitrescu / Zalomir / Dolniceanu / Șirițeanu) la Londra, Covaliu va părasi FR de Scrimă și-l va avea ca principal colaborator la COSR pe George Boroi. Fostul atlet a fost nominalizat de Covaliu pentru postul de secretar general, Comitetul Executiv l-a votat în unanimitate, iar șeful de la CSA Steaua va prelua postul ocupat aproape 20 de ani de Ioan Dobrescu. De altfel, Dobrescu, Octavian Morariu și Alin Petrache formează tripleta care l-a convins pe Covaliu să candideze la alegeri.

 ProSport a aflat azi că în seara de dinaintea alegerilor și în dimineața zilei de marți, toți alegătorii și mulți alți oameni importanți din sportul românesc au primit un SMS construit astfel: „Votați Câtea, Bârlădeanu, Szabo! PSD, ultima soluție!”

„Ironicul mesaj a fost dat pentru a-i mototoli imaginea Gabrielei Szabo și pentru a întări coloratura ei politică. L-am primit toți, un gest penibil. Eu l-am votat pe Cova oricum pentru că m-a convins cu programul lui, dar nu cred că avea nevoie de asfel de practici de doi bani’, a declarat pentru ProSport, sub protecția anonimatului, unul dintre oamenii cu drept de vot de la sediul COSR. Ideea „SMS-ului otrăvit” a apărut în 2004, înaintea alegerilor prezidențiale câștigate de Traian Băsescu în fața lui Adrian Năstase.

VEZI AICI TOT TEXTUL SMS-ULUI ȘI REACȚIA GABRIELEI SZABO