Sorana Cîrstea are noroc în tenis, ghinion în dragoste! S-a despărțit de Ion Țiriac Jr.?

Publicat: 03 01. 2023, 16:22

Sorana Cîrstea a debutat cu o victorie în 2023, 6-0, 7-6 (1) cu elveţianca Viktorija Golubic, marţi, în prima rundă a turneului WTA 500 de la Adelaide, Adelaide International 1, dotat cu premii totale de 826.837 de dolari americani.

Cîrstea s-a calificat în optimi după o oră şi 45 de minute.

Românca a dominat categoric primul set, adjudecat cu 6-0, dar actul secund a fost mult mai echilibrat, iar cele două jucătoare au mers cap la cap până în tiebreak, unde Cîrstea a făcut diferenţa (7-1).

Cîrstea (32 ani, 45 WTA) a reuşit doi aşi în acest meci, în timp ce Golubic (30 ani, 76 WTA) a comis 4 duble greşeli.

Sorana Cîrstea noroc în tenis, ghinion în dragoste! S-a despărțit de Ion Țiriac Jr.?

Sorana Cîrstea şi-a asigurat un cec de 11.145 dolari şi 55 de puncte WTA, iar în optimi o va înfrunta pe principala favorită, tunisianca Ons Jabeur.

În optimi este calificată şi Irina Begu, după ce a învins-o, luni, pe americanca Shelby Rogers cu 3-6, 7-6 (5), 6-1. Următoarea sa adversară va fi letona Jelena Ostapenko sau Karolina Pliskova (Cehia).

Ion Tiriac Jr. (46 de ani) a alimentat zvonurile potrivit cărora povestea de dragoste dintre el și Sorana Cîrstea (32 de ani) s-ar fi încheiat, după vacanța petrecută în munții Himalaya, scrie ProSport.

După ce s-a fotografiat alături de băieții pe care îi are cu Ileana Lazariuc, fiul cel mare al miliardarului Ion Țiriac a fost întrebat de urmăritorii săi despre escapada pe care a făcut-o în munți, la finele anului trecut, împreună cu Sorana Cîrstea.

Țiriac Jr. a oferit o replică din care fanii au înțeles că el și Cîrstea nu mai formează un cuplu. Sorana se află acum la turneul de la Adelaide (Australia), unde a reușit calificarea în optimile de finală.

Ion Țiriac Jr. a fost întrebat ce s-a întâmplat după ce a mers cu iubita sa, Sorana Cîrstea, în munții Himalaya: „Cu Everest cum a rămas?”.

Fiul fostului tenismen a oferit un răspuns care alimentează zvonurile privind despărțirea: „Am mers, am urcat, am cucerit, am leșinat și am fost evacuat”.