Sorana Cîrstea, în sferturi la Indian WELLS! Joacă un meci de „foc” cu Iga Swiatek

Publicat: 15 03. 2023, 17:35
Actualizat: 15 03. 2023, 17:44

Sorana Cîrstea e în sferturile de finală de la Indian Wells, după ce a învins-o pe Caroline Garcia, scor 6-4, 4-6, 7-5. Acum se pregătește de meciul cu Iga Swiatek, care va avea loc joi.

Cîrstea a mai jucat cu Swiatek la Australian Open, în 2022. Rivala româncei a câștigat cu 5-7, 6-3, 6-3.

„Am jucat cu Sorana, ne-am şi antrenat de câteva ori. Fiecare zi este diferită, dar Sorana este o jucătoare care merită să fie aici (n.red.- în sferturi la Indian Wells), știu cât de bine poate juca. Voi fi pregătită 100%”, a spus Iga Swiatek, lider în WTA.

Sorana Cîrstea, în sferturi la Indian Wells

Sorana a spus despre meciul pe care l-a jucat cu Iga SwiateK: „Îmi aduc aminte acel meci. A fost un meci grozav şi de obicei nu spun asta despre un meci pierdut. De atunci, ea şi-a luat zborul, a jucat extraordinar. Este o jucătoare completă, se mişcă foarte bine şi nu are slăbiciuni în jocul său. După părerea mea, este jucătoarea care se mişcă cel mai bine. E foarte greu să găseşti un punct slab în jocul său. Îmi place Iga, cred că este cea mai simpatică fată, este un model minunat”.

Joc bine în ultima vreme şi sunt încrezătoare în jocul meu. Ştiu că nu va fi uşor şi că ea e favorită – Sorana Cîrstea

Sorana a explicat pentru cei de la ProSport transformarea din jocul său: „Am început să mă pregătesc cu Thomas Johansson în pre-sezon și am simțit că joc din ce în ce mai bine, chiar dacă rezultatele nu au fost cele pe care mi le-am dorit în ianuarie și februarie. E un antrenor excepțional și cred că îi datorez forma bună lui…E impresionant să am acest sprijin atât de departe de casă. Au fost alături de mine cu inima și țin să le mulțumesc. Mă simt grozav să am parte de o asemenea atmosferă, victoria e și a suporterilor români, care au fost incredibili”.