Stadionul celor de la Unirea Slobozia, lovit de fulger! Tribuna oficială, în flăcări! VIDEO

Publicat: 03 09. 2022, 11:22
Actualizat: 03 09. 2022, 12:14

Tribuna oficială a Stadionului Municipal din Slobozia, acolo unde joacă echipa din Liga 2, Unirea, a ars. Incendiul de noaptea trecută a fost provocat de un fulger.

Incidentul s-a produs în jurul orei 00:30, iar fotoliile au luat foc din cauza fulgerului.

În câteva minute toată tribuna oficială a ars, focul ajungând și-n zona băncilor de rezerve, ce sunt amplasate sub oficială.

Stadionul celor de la Unirea Slobozia, lovit de fulger! Tribuna oficială, în flăcări! VIDEO

„Ne-am uitat pe camerele video montate la stadion și la un moment dat s-a văzut o lumină puternică căzută în zona ultimului rând de fotolii și imediat s-a aprins focul care a distrus rapid fotoliile instalate în tribuna oficială a stadionului”, a declarat Ilie Lemnaru, managerul AFC Unirea 04 Slobozia, potrivit infoialomiţa.ro și preluat de Sport Total FM.

„După o intervenţie de aproximativ două ore incendiul a fost lichidat. Au ars scaunele tribunei (aproximativ 130 de bucăţi), tavanul construit din lambriu PVC pe o suprafaţă de aproximativ 300 de metri pătraţi, tâmplărie termopan pe o suprafaţă de aproximativ 150 de metri pătraţi”, a transmis ISU Ialomiţa.

S-a discutat chiar despre amânarea meciului din Liga 2 dintre Unirea Slobozia și FK Miercurea Ciuc, programat azi, sâmbătă, de la ora 11:00, dar arbitrul Vladimir Andrei Nagy a hotărât, în urma inspectării terenului, la ora 09:30, că partida se poate desfășura. Iată echipele:

  • Unirea Slobozia: M. Contra – Ibrian, I. Dinu, Perju, C-tin. Toma (cpt.), Coadă, Ekollo, Boțogan, Rob. Silaghi, Cruceru, Cip. Rus
    Rezerve: Păguraru – Bolohan, Milotin, Mih. Lemnaru, Afalna, Dorobanțu, M. Ciobanu, Gab. Lazăr, Golda
    Antrenor: Constantin Enache
  • FK Miercurea Ciuc: Gyenge – Gal-Andrezly, M. Kovacs, Kelemen (cpt.), Apro, Ivanovici, L. Kovacs, Panos, Jebari, El Sawy, Jelena
    Rezerve: Moga – Nemanic, R. Takacs, Sandor, Csiszer, Schieb, Bărăbaș, T. Suciu, Csuros
    Antrenor: Francisc Dican