Stadionul Municipal Vaslui, inundat în urma ploilor torențiale din ultimele 24 de ore

Publicat: 24 05. 2013, 18:51
Actualizat: 14 02. 2016, 17:46
Stadionul Municipal Vaslui a fost inundat în urma ploilor torențiale din ultimele 24 de ore, autoritățile locale și pompierii intervenind timp de două ore pentru evacuarea apei din zona pistei de atletism, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Stadionul Municipal Vaslui, unde evoluează echipa Sporting Club Vaslui, a fost inundat, autoritățile fiind nevoite să solicite sprijinul pompierilor pentru evacuarea apei, care a ajuns și la 20 de centimetri pe pista de atletism.

„Cantitatea mare de precipitații într-un interval scurt de timp este o mare problemă pentru zonele joase ale orașului, cum este și cea a stadionului. Rețeaua pluvială nu dovedește preluarea apelor astfel încât zona pistei de zgură din jurul gazonului a fost inundată. În aceste condiții, evacuarea apei s-a făcut cu ajutorul motopompelor, proces care a durat aproximativ două ore”, a declarat, vineri, viceprimarul municipiului Vaslui Daniel Neacșu.

Potrivit sursei citate, inundarea stadionului nu va afecta desfășurarea partidei de fotbal de vineri seară, dintre Sporting Club Vaslui și Oțelul Galați, din cadrul etapei a 33-a a Ligii I.