Focar de Covid la FCSB. Staff-ul echipei, antrenorul Edi Iordănescu și un jucător, depistați pozitiv / Cine a condus ședința de pregătire

Publicat: 12 10. 2021, 18:57
Actualizat: 12 10. 2021, 19:24
Antrenorul echuipei FCSB, Edi Iordănescu (FOTO: Facebook.com/FCSBOfficial/)

Este focar de Covid la FCSB. Staff-ul echipei, antrenorul Edi Iordănescu și un jucător au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus. Din lotul roș-albaștrilor portarul Cătălin Straton ar fi cel bolnav.

Vestea vine la doar câteva zile după ce Constantin Budescu (32 de ani) și Adi Șut (22 de ani) erau suspecți de COVID-19. Cei doi au fost separați de grup, până au sosit rezultatele testelor, care au fost negative. Colegii lui Șut erau îngrijorați pentru el, deoarece acesta mai fusese infectat.

La baza sportivă a FCSB, situată în Berceni, s-au semnalat cazuri pozitive Covid-19 și-n privința altor trei fotbaliști: portarul Toma Niga (24 de ani), fundașul David Petruț (16 ani) și portarul Răzvan Udrea (20 de ani), împrumutat la Unirea Constanța, dar care s-a antrenat cu echipa lui Iordănescu în această perioadă.

Ei s-au pregătit alături de lot, fiind suplinitori pentru jucătorii chemați la loturile naționale. În schimb, tehnicianul și oamenii săi au intrat imediat în izolare iar ProSport a aflat că ședința de pregătire a fost condusă de Mihai Pintilii.


Vă recomandăm și: