Antrenorul Dario Bonetti, demis de Dinamo, are Covid-19 și este în carantină. Avocat: „Va acționa în instanță”

Antrenorul Dario Bonetti, demis de Dinamo, are Covid-19 și este în carantină. Avocat: „Va acționa în instanță”
Dario Bonetti
Publicat: 19/09/2021, 18:42

Antrenorul demis de echipa de fotbal Dinamo București, Dario Bonetti, a plecat în Italia și avocatul său a anunțat că tehnicianul a fost depistat pozitiv cu COVID-19, relatează ProSport.

În urma eșecului cu FCSB, scor 0-6, Dinamo l-a demis pe Dario Bonetti, dar antrenorul italian a refuzat să semneze încă rezilierea contractului și a plecat în Italia.

Avocatul acestuia a emis un comunicat prin care a anunțat că italianul este infectat cu COVID-19.

Vrea să dea în judecată clubul Dinamo

Reprezentantul lui Dario Bonetti a dat de înțeles că antrenorul italian ar putea acționa în instanță clubul Dinamo, considerând că declarațiile lui Iuliu Mureșan i-au adus un prejudiciu de imagine.

„Scriu în numele clientului meu, dl. Dario Bonetti, antrenor la Dinamo 1948 București, pentru a clarifica situația contractuala dintre părți.

Pe 14 septembrie 2021, clientul meu a fost contactat de dl. Muresan și i s-a spus să nu meargă la antrenamentul de după-amiază, deoarece fusese demis, fără nicio comunicare formală.

Pe 15 septembrie a fost contactat pentru semnarea acordului de reziliere de comun acord.

Nu este adevărat că nu s-a prezentat la antrenamente, situația era foarte clară și prezentată de toată presa, auzise deja de demiterea sa, era că Dinamo îl înlocuise.

Ceea ce aflăm astăzi despre faptul că nu s-a prezentat la antrenament nu este altceva decât o simplă încercare a societății de a-l demite fără a plăti nimic, având în vedere eșecul de a obține semnarea rezilierii de comun acord.

Deși am primit asigurări verbale de la Dinamo cu privire la irelevanța rezultatelor pentru primele douăsprezece jocuri (din care 2 victorii și 6 înfrângeri), clientul meu a fost informat despre demitere cu efect imediat, marți 14/09/21, fără să se conformeze cu formalitățile prevăzute de art. 8 din contract.

Ni s-a spus: „Numai rezultatele din meciuri contează: cu un total de 6 puncte câștigate cu un total de 24 de puncte, Dinamo se află astăzi pe un loc retrogradabil direct, cu consecințe economice și sportive dezastruoase; în plus, ultimele câteva jocuri au arătat o echipă lipsită de capacitatea de a fi competitivă”, comunicare semnată de Silviu Carmaciu, cu exemplare la Iuliu Paul Mureșan si Răzvan Zăvăleanu.

Domnul Bonetti își rezervă dreptul de acum înainte să acționeze în locurile corespunzătoare pentru deteriorarea imaginii, în urma declarațiilor false ale dl. Mureșan, lansate astăzi la o conferință de presă”.

Domnul Bonetti a făcut un test PCR, pe 17 septembrie, cu rezultat pozitiv, care a fost comunicat mai departe pentru a se efectua verificări la jucători și personalul aferent. El e în carantină”, este comunicatul emis de către avocatul lui Dario Bonetti.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase