Ianis Hagi, la prima conferință de presă după vindecarea de Covid-19: „A fost greu să-mi privesc colegii jucând, fără posibilitatea de a-i ajuta în vreun fel”

Ianis Hagi, la prima conferință de presă după vindecarea de Covid-19: „A fost greu să-mi privesc colegii jucând, fără posibilitatea de a-i ajuta în vreun fel”
Publicat: 24/09/2021, 23:35
Actualizat: 24/09/2021, 23:44

Ianis Hagi, mijlocașul de 22 de ani al lui Glasgow Rangers, a dat o pasă de gol în meciul cu Livingston, din Cupa Scoției, la primul său meci după ce a trecut peste infectarea cu COVID-19. De altfel, evoluția sa a fost lăudată de presa scoțiană.

Înainte de meci, el a participat – vineri – la o conferință de presă, iar printre alte subiecte de discuție internaționalul român a vorbit și despre perioada în care s-a aflat în izolare după ce s-a infectat cu Covid-19, înainte de meciul echipei naționale cu Macedonia de Nord.

„Perioada în care am stat în izolare a fost una extrem de dificilă, din punct de vedere mental. A fost destul de greu să-mi privesc colegii jucând, fără să am posibilitatea de a-i ajuta în vreun fel. Mă bucur enorm că am revenit alături de Rangers. Rolul meu este de a crea faze pentru echipă, nu doar pase de gol. Încerc să muncesc mereu pentru echipă”, a spus el.

De asemenea, fiul lui Gică Hagi a mai precizat că se bucură foarte mult că fanii au revenit în tribune și abia aștepta să joace în fața suporterilor.

„O spun mereu: fotbalul este mai bun cu suporterii în tribune. Simt o presiune care vine dinspre ei și care mă face să dau mai mult în timpul partidelor. Îmi face plăcere să joc pe Ibrox și mă bucur de fiecare dată când suporterii ne urmează atunci când jucăm în deplasare”, a fost mesajul internaționalului român.

Potrivit Prosport, Gheorghe Hagi a dezvăluit că Ianis chiar și-a închiriat un avion privat pentru a reveni în Scoția.

După disputarea a șase etape din Premiership (prima ligă de fotbal a Scoției), Glasgow Rangers se află pe primul loc, cu 13 puncte acumulate, iar Celtic, marea rivală, se află pe locul șase, cu 9 puncte, informează Hotnews.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase