Steaua a refuzat 1,8 milioane de dolari pentru Cristi Tănase. Cât a cerut Gigi Becali

Publicat: 15 03. 2015, 18:23

Astfel, înainte de oferta de la Al Ittihad, Steaua a primit o propunere de transfer și din partea unui club important din Qatar, dar prețul prea mare cerut de campioana României a împiedicat perfectarea afacerii, scriu cei de la digisport.ro.

4 milioane de dolari a cerut Gigi Becali în schimbul transferului lui Tănase, în luna ianuarie, în condițiile în care oferta pusă pe masă  era de 1,8 milioane de dolari.

La începutul anului, Mihai Stoichiță anunțase, în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, de pe Digi Sport 1, că un club extrem de important din Qatar îl vrea pe decarul Stelei.

Discuțiile cu Al Ittihad au avut loc abia după aceea, când Steaua deja scăzuse din pretenții, dar de această dată fotbalistul nu s-a înțeles cu saudiții antrenați de Victor Pițurcă. „I-am spus că îmi pare rău, dar are pretenții exagerate, noi putem să-i oferim doar 700.000 de dolari pe an.”, spunea, în ianuarie, fostul selecționer al României.

În cele din urmă, Steaua a făcut un transfer în Qatar, dar nu a fost vorba de căpitanul Tănase, ci de golgheterul Keșeru, plecat la Al Gharafa pentru 2,7 milioane de euro.

După ratarea transferului, Becali i-a promis lui Tănase că nu va mai avea pretenții exagerate în ceea ce-l privește și că îl va lăsa să plece la prima ofertă de cel puțin 1,5 milioane de euro.