Steaua ar putea pierde alți doi jucători în câteva zile

Publicat: 17 01. 2015, 11:42

Ionuț Neagu și Cornel Rîpă, care au plecat cu Steaua în cantonamentul din Spania, deși nu prea intră în vederile lui Costel Gâlcă, ar putea ajunge la fosta lor echipă, Oțelul, din retur.

”Am vorbit cu Argăseală și ne-a transmis să mai așteptăm două săptămâni. Dacă nu se va schimba nimic în privința lotului Stelei, sunt șanse mari ca Rîpă și Neagu să vină la Galați”, a declarat team-managerul Oțelului, Cristian Munteanu.

Practic, dacă jucători mai importanți din lotul Stelei, care joacă pe posturile lui Rîpă și Neagu, nu vor pleca de la roș-albaștri în această iarnă, atunci cei doi s-ar putea întoarce la Galați.

De altfel, președintele Stelei, Valeriu Argăseală, a fost destul de rezervat în momentul în care a fost întrebat de plecările celor doi. ”Nu putem renunța la ei acum. Este posibil să mai plece jucători care joacă pe posturile lor și atunci am rămâne descoperiți”, a declarat Argăseală.

Un alt jucător care ar putea pleca în această iarnă de la Steaua este Bourceanu, împrumutat de la Trabzonspor. Sursa scrie că stelistul nu se înțelege deloc cu antrenorul Costel Gâlcă și ar vrea să se întoarcă în Turcia sau să meargă în altă țară.