STEAUA – CFR LIVE pe DIGISPORT

Publicat: 28 04. 2013, 19:50
Actualizat: 29 04. 2013, 11:57
Urmărește STEAUA - CFR LIVE în etapa a 28-a din LIGA 1. În tur, STEAUA s-a impus pe teren propriu cu 1-0, prin golul marcat de Rusescu. Partida CFR - STEAUA este transmisă LIVE la TV de Digisport.

STEAUA întâlnește CFR, la Cluj, în derby-ul etapei a 28-a din LIGA 1. Partida CFR – STEAUA este transmisă LIVE la TV de Digisport. În tur, partida STEAUA – CFR s-a încheiat cu victoria la limită a bucureștenilor, scor 1-0. Unicul gol al partidei STEAUA – CFR 1-0 a fost marcat de Rusescu în minutul 75.

URMĂREȘTE LIVE TEXT PARTIDA CFR – STEAUA

Echipe probabile, conform ProSport
CFR: Felgueiras – Pinto, Cadu, Piccolo, Camora – Vass, Sulley Muniru – Hora, Rui Pedro, Deac – Maah
STEAUA: Tătărușanu – Georgesvski, Szukala, Chiricheș, Latovlevici – Bourceanu, Prepeliță – Adi Popa, Chipciu, Tănase – Rusescu

Meciul CFR – STEAUA este considerat unul cu grad ridicat de risc. Ordinea la stadion va fi asigurată de 250 de jandarmi și 160 de agenți de pază.

Partida CFR – STEAUA este arbitrată la centru de Ovidiu Hațegan ( Arad), ajutat la cele două tușe de Cristian Nica (Ploiești) și de Valentin Avram (București). Arbitru de rezervă este Paul Unimatan (Zalău), iar observatorul partideo CFR – STEAUA este Victor Berbecaru (Râmnicu Vâlcea).