STEAUA – CHELSEA 1-0. Presa engleză: București amar; Steaua o scufundă pe Chelsea

Publicat: 08 03. 2013, 08:49
Actualizat: 28 09. 2018, 02:13

Presa engleză a notat, joi seară, după înfrângerea suferită de Chelsea Londra în meciul cu Steaua, scor 0-1, că echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf a „scufundat” deținătoarea Ligii Campionilor și că Bucureștiul a fost „amar” pentru londonezi.

„București amar: Chelsea învinsă în România, în prima manșă a optimilor Ligii Europa”, a scris Mirror, adăugând că echipa engleză va trebui „să facă mai mult pe Stamford Bridge”.

„Chelsea, de o calitate slabă, învinsă în România”, a notat și BBC, în timp ce Sportinglife a menționat: „Steaua o scufundă pe Chelsea”.

The Sun a precizat că penaltiul executat de Raul Rusescu „a scufundat-o” pe Chelsea, iar Steaua „solidă” a obținut un avantaj folositor în optimile de finală ale Ligii Europa. „Echipa lui Rafa Benitez nu prea a pus în dificultate gazdele – Yossi Benayoun și Fernando Torres au ratat poate singurele două ocazii clare”, adaugă jurnalul englez.

Evening Standard subliniază că Ryan Bertrand a provocat penaltiul cu „o intervenție dezastruoasă”.

Formația Steaua a învins, joi, pe Arena Națională, cu scorul de 1-0 (1-0), deținătoarea trofeului Ligii Campionilor, echipa engleză Chelsea Londra, într-un meci din prima manșă a optimilor de finală ale Ligii Europa. Unicul gol a fost marcat de Rusescu, în minutul 34, care a transformat penaltiul obținut tot de el după ce a fost faultat în careu de Bertrand.

Partida retur se va disputa la 14 martie, la Londra.