STEAUA – CONCORDIA CHIAJNA LIVE 20.30. Reghecampf va sta în tribune, Sânmărtean e titular

Publicat: 14 02. 2014, 17:20
Actualizat: 30 07. 2014, 14:46

STEAUA CONCORDIA CHIAJNA este primul meci din 2014 în Liga I. STEAUA CONCORDIA CHIAJNA, duelul între campioni și echipa de pe locul 10, va fi LIVE la DIGISPORT, de la ora 20.30.

STEAUA CONCORDIA CHIAJNA LIVE este un meci restanță, contând pentru etapa a 3-a. Atunci, STEAUA trebuia să întâlnească Rapidul, însă giuleștenii au fost retrogradați în Liga a II-a, locul lor fiind luat de CONCORDIA CHIAJNA. În prezent, STEAUA e pe locul 3 în Liga I, la 3 puncte de liderul Astra, însă având 2 restanțe.

STEAUA – CONCORDIA CHIAJNA LIVE DIGI de la 20.30

STEAUA – CONCORDIA CHIAJNA LIVE DIGI. Echipa probabilă pentru STEAUA, conform ProSport: Tătărușanu – Varela, Gardoș, Szukala, Pîrvulescu – Pintilii – Chipciu, Sânmărtean, N. Stanciu, Tănase – Piovaccari.

Latovlevici este accidentat, Kapetanos – suspendat, iar Reghecampf nu va putea sta pe bancă, după ce a fost eliminat în partida cu Astra, disputată la Giurgiu. În schimb, noua achiziție a Stelei, Lucian Sânmărtean, va fi titular. Din cauza absențelor, dar mai ales a plecării lui Bourceanu de la echipă, Reghecampf a decis să schimbe sistemul, începând meciul de azi în formula 4-1-4-1.

”Avem jucători buni pe partea stângă, nu îmi fac probleme. Noi avem un atacant care a marcat 12 goluri (n.r. Piovaccari), e unul dintre cei mai buni atacanți din România”, a declarat Reghecampf, la DigiSport. .

La rândul său, nici antrenorul Chiajnei, Ionuț Chirilă, nu are tot lotul la dispoziție. ”Noi vom încerca să facem spectacol, deși nu avem 5-6 jucători importanți. Cei care îi vor înlocui vor fi la fel de determinați sau poate chiar mai determinați ca ei. Dacă am bătut Astra (n.r. 3-1, la Chiajna, în toamnă), putem bate și în Ghencea”, a spus Chirilă.

STEAUA – CONCORDIA CHIAJNA la pariuri. În ceea ce privește câștigătoarea partidei din această seară, casele de pariuri au dat-o pe Steaua drept favorită clară, cu cote între 1.15 la bet-at-home și 1.23 la betfair. Pentru cei care intuiesc o surpriză, casele de pariuri oferă o cotă foarte bună la victoria Concordiei. Aceasta oscilează între 10.00 la Sportingbet și bet-at-home și 17.50 la betfair, scrie ProSport.