STEAUA – DINAMO, meci cu grad ridicat de risc. Câți jandarmi asigură ordinea la meci

Publicat: 02 11. 2012, 17:44
Actualizat: 31 01. 2019, 21:42

Peste 700 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică și siguranța suporterilor ce vor fi prezenți la meciul STEAUA – DINAMO, programat duminică, pe Arena Națională, în etapa a XIV-a a Ligii I, se arată într-un comunicat remis agenției MEDIAFAX.

Conform criteriilor elaborate de către federațiile sportive naționale de profil și Jandarmerie, meciul a fost catalogat ca fiind unul cu grad ridicat de risc.

Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanților la meci.

De asemenea, spectatorilor le este interzis sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum și refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanților societãții specializate de protecție și pazã sau al forțelor de ordine. Este interzisă afișarea de inscripții care incită la ura națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.00, doar pe bază de bilete și invitații.

Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnicheți, paza vestiarelor și protecția arbitrilor, îndrumarea și supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenți ai societății de pază și protecție contractată de organizator.

Partida STEAUA – DINAMO, contând pentru etapa a XIV-a a Ligii I, se va disputa, duminică, de la ora 21.30, pe Arena Națională.