STEAUA – DINAMO. Pe ce jucători mizează Laurențiu Reghecampf și Dario Bonetti în derby

Publicat: 04 11. 2012, 20:49
Actualizat: 06 07. 2013, 14:42

STEAUA întâlnește în această seară marea rivală DINAMO în derby-ul etapei a 14-a din LIGA 1. Meciul începe la ora 21:30 și este transmis de Digisport.

Tehnicianul STELEI, Laurențiu Reghecampf, a odihnit mai mulți jucători în partida de cupă de la Chiajna și va avea în teren fotbaliști mult mai odihniți decât ai rivalei DINAMO, care a folosit aproape toți titularii în partida cu Pandurii. Din echipa de start preconizată astăzi, doar Chipciu, Tănase și Nikolic au jucat cu Chiajna, dar nu au stat pe teren toate cele 120 de minute ale confruntării cu Concordia.

Echipă probabilă STEAUA, conform Prosport: Tătărușanu – Georgievski, Chiricheș, Szukala, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Chipciu, Rusescu, Tănase – Nikolic

Antrenorul lui DINAMO, Dario Bonetti, a surprins în partida de cupă de la Târgu Jiu când l-a titularizat la mijlocul terenului pe Dragoș Grigore. Fundașul lui DINAMO s-a descurcat bine în noua postură și se așteaptă să joace pe același post și în partida cu STEAUA. Cel mai proabil, dinamovistul va face parte dintr-o linie de trei mijlocași centrali, alături de Boubacar și Cătălin Munteanu.

Echipă probabilă DINAMO, conform Prosport: Bălgrădean – Nica, Luchin, Koulibaly, Pulhac – Boubacar, Grigore, Munteanu – Alvarez, Alexe, Curtean

DINAMO a obținut ultima victorie terenul rivalei STEAUA în 2011, când „câinii” s-au impus cu 1-0 în Ghencea, unicul gol al partidei fiind marcat de Torje.

STEAUA – DINAMO se dispută în această seară, de la 21:30, pe Național Arena

STEAUA – DINAMO. Încidente inainte de derby. Opt fani steliști au fost reținuți de jandarmi

STEAUA – DINAMO. Cum răspunde Ionel Dănciulescu acuzațiilor aduse înaintea derbiului