STEAUA ÎN GRUPELE LIGII CAMPIONILOR. Bourceanu: Returul cu Legia a fost mai ușor decât credeam

Publicat: 28 08. 2013, 00:35
Actualizat: 29 09. 2018, 22:33

Căpitanul Stelei, Alexandru Bourceanu, a declarat, marți, la Varșovia, după rezultatul înregistrat cu Legia, scor 2-2, că această manșă secundă i s-a părut mai ușoară decât se aștepta, pentru că formația sa a reușit să marcheze repede două goluri.

„Cred că returul a fost ceva mai ușor decât credeam, pentru că am marcat repede. Am marcat chiar foarte repede și cred că instinctiv am făcut pasul înapoi. Ar fi trebuit să împingem în continuare jocul, dar n-am reușit, am simțit puțin cam repede calificarea și jocul nostru cred că a suferit un pic. Nu are nicio importanță ce adversarin vom întâlni (n.r. – în grupe), obiectivul a fost atins, acum am încununat un an plin de succese. Sunt convins că vom întâlni echipe puternice, dar sper să facem jocuri bune, spectaculoase, să ne calificăm în primăvară, măcar în Europa League. Atmosfera a fost impresionantă, dar nu s-a auzit chiar atât de tare ca suporterii noștri. Presiunea pe care a pus-o echipa adversă am simițit-o mai tare decât publicul lor”, a declarat Bourceanu, la DigiSport.

Echipa Steaua București a terminat la egalitate, marți, în deplasare, scor 2-2 (2-1), partida cu Legia Varșovia, din manșa secundă a play-off-ului Ligii Campionilor și s-a calificat în grupele competiției grație golurilor mai multe marcate în Polonia (scor general 3-3). În meciul tur, disputat în urmă cu o săptămână pe Arena Națională din București, Steaua și Legia au terminat tot la egalitate, scor 1-1.