Steaua, învinsă de Ceahlăul Piatra Neamț. Gâlcă: E vina mea

Publicat: 23 08. 2014, 23:30

Golul a fost înscris de Achim, în minutul 48.

0-1: Achim a primit o minge de la Dumitraș și a înscris de la aproximativ 11 metri la colțul lung.

În minutul 56, Marc a trimis mingea în poarta Stelei cu capul, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Steaua a rămas în inferioritate numerică în minutul 87, când a fost eliminat Filip, după primirea celui de-al doilea cartonaș galben. În minutul 90+3, de la gazde a fost eliminat și Chipciu, el primind al doilea cartonaș galben pentru simulare.

Steaua: Arlauskis (Niță ’36) – Râpă, Luchin, Filip, Toșca – Neagu, Breeveld – Chipciu, Stanciu (Sânmărtean ’46), Pîrvulescu (Ad. Popa ’46) – Keșeru. Antrenor: Constantin Gâlcă.

Ceahlăul Piatra Neamț: Calancea – Dumitraș, Marc, Cazan, Slavickas (Țepeș ’58) – Popadiuc, Achim, Clonin, Chitoșcă – Ștefănescu (Lucas Garcia ’88), A. Pavel (Cîrjan ’82). Antrenor: Florin Marin.

Cartonașe galbene: Filip ’59, ’87, Sânmărtean ’68, Râpă ’74, Chipciu ’81, ’90+3 / Ștefănescu ’50

Cartonașe roșii: Filip ’87, Chipciu ’90+2

Arbitri: Lucian Rusandu – Alexandru Cerei, Stelian Slabu – Teodor Crăciunescu

Observatori: Ionel Popa, Adrian Ionescu

La meci au asistat aproximativ 5.000 de spectatori.

La finalul jocului, în momentul în care arbitrii au ieșit de pe teren, suporterii de la tribuna a doua au aruncat spre ei cu câteva pahare pline cu suc.

„Am primit un gol din aut pe o neatenție și după aceea nu am mai putut să marcăm. Jucătorii au încercat, trebuia să tragem mai mult de la distanță. Nu este vina lor, este responsabilitatea mea. Avem un meci mai important miercuri, cu Ludogoreț. Este un meci important atât pentru ei, cât și pentru noi. Sperăm să fructificăm cu ei ocaziile pe care nu le-am fructificat astăzi și să ne întoarcem cu zâmbetul pe buze”, a declarat Costel Gâlcă la Look TV.