Steaua l-a transferat pe atacantul Gregory Tade

Publicat: 13 07. 2015, 12:25
Actualizat: 04 08. 2015, 12:54

„Ne-am înțeles cu Steaua în noaptea asta, iar acum dimineață am semnat actele de transfer. Tade este jucătorul Stelei, este deja la București. Din punct de vedere financiar suntem mulțumiți. Sigur că puteam obține mai mult pentru Tade în străinătate, dar am ales această variantă, mai ales că și jucătorul și-a dorit să meargă la Steaua”, a spus Mureșan pentru MEDIAFAX.

Președintele grupării CFR Cluj susține că Tade va avea drept de joc pentru Steaua inclusiv în meciul programat, marți, în deplasare cu AS Trencin din prima manșă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor. „Regulamentul UEFA permite anumite modificări în lotul trimis pe ultima sută de metri. Cei de la Steaua l-au legitimat repede și urmează să înștiințeze UEFA despre acest fapt. Nu va fi nicio problemă, sunt sigur că Tade va juca în meciul cu Trencin”, a precizat Iuliu Mureșan.

În vârstă de 28 de ani, Gregory Tade a mai evoluat în cariera sa de până acum la formațiile Forfar Athletic, Stranraer, Clyde, Raith Rovers, Inverness Caledonian Thistle și St. Johnstone. Atacantul francez a fost transferat de CFR Cluj la 1 iulie 2013 și este golgheterul ediției trecute a Ligii I cu 18 reușite.