STEAUA – LEGIA. Steaua, la un pas de grupele Ligii. Ana-Maria Prodan și Reghecampf, atacați în presa din Polonia

Publicat: 22 08. 2013, 09:35
Actualizat: 01 02. 2019, 09:41

STEAUA – LEGIA Impresara Ana-Maria Prodan, soția antrenorului stelist Laurențiu Reghecampf, este desființată de presa poloneză, înainte de STEAUA – LEGIA, turul play-off-ului din UEFA Champions League.

Publicația poloneză Rzeczpospolita scrie că orice echipă care îl angajează pe Reghecampf o ia „la pachet” și pe Ana-Maria Prodan. „Cine îl ia pe Reghecampf ia un pachet de nepotisme și scandaluri. Ana-Maria Prodan este avocat, om de afaceri, impresar, fiica de cântăreața și vedetă TV. Echipa care îl angajează pe Reghecampf va avea jucătorii impresariați de soția antrenorului, prin practici dubioase. Ana-Maria Prodan sare imediat la gâtul altor antrenori și este mai mereu prezentă în presa din România”, scrie rp.pl.

Publicația mai scrie că Ana-Maria Prodan a încercat să-și convingă soțul să plece de la Steaua, însă Reghecampf a refuzat, mânat tocmai de dorința de a ajunge în grupele Champions League.

STEAUA – LEGIA va fi LIVE miercuri, de la 21.45, pe Arena Națională. Returul LEGIA – STEAUA e programat marțea viitoare, la Varșovia. Echipa care va ieși învingătoare din dubla manșă STEAUA – LEGIA se va califica în grupele UEFA Champions League.