STEAUA – OȚELUL 2-1 în etapa a 7-a din LIGA 1

Publicat: 03 09. 2012, 10:10
Actualizat: 25 06. 2013, 15:47

STEAUA – OȚELUL, meci din etapa a 7-a a LIGII 1, s-a încheiat cu scorul de 2-1 pentru echipa din Ghencea. Toate golurile din STEAUA – OȚELUL s-au marcat în primele 13 minute: STEAUA a deschis scorul prin Rocha (min. 3), Pintilii a mărit avantajul trupei din Ghencea (min. 8), iar OȚELUL a redus din diferență cinci minute mai târziu, după ce Viglianti a profitat de o greșeală a portarului Tătărușanu.

STEAUA: Tătărușanu – Georgievksi, Szukala, Chiricheș, Pârvulescu – Chipciu (A. Popa ’46), Bourceanu, Pintilii, Tănase – Rusescu (M. Costea ’71), Rocha (Nikolici ’58). Antrenor: Laurențiu Reghecampf.

OȚELUL: Brăneț – Râpă, Perendija, Sg. Costin, Ljubinkovici – Inkango (Băjenaru ’83), Giurgiu, Stromajer (Iorga ’46) – Viglianti, Neagu (Punosevac ’74) – Pena. Antrenor: Viorel Tănase.

Cartonașe galbene: Szukala ’64 / Neagu ’45, Giurgiu ’58, Pena ’66, Râpă ’80.

Arbitri: Cătălin Popa (central) – Sebastian Stoianov, Vladimir Urzică (asistenți) – Paul Unimătan (rezervă).

Observatori: Corneliu Fecioru, Eduard Alexandru.

La partida de pe stadionul Steaua au asistat 12.320 de spectatori, dintre care aproximativ 200 de fani gălățeni.

Deși a intenționat să nu vină la stadion, fiind prezent la botezul fiului lui Cristian Borcea, Gigi Becali a ajuns totuși la meci după fluierul de start al arbitrului Cătălin Popa. Becali nu a văzut cele două goluri marcate de Steaua.

Accidentat la cap într-un duel aerian cu Tănase în minutul 41, Gabriel Viglianti a fost nevoit să-și schimbe tricoul plin de sânge. El a început meciul cu numărul 37 pe spate, iar din minutul 41 a jucat cu numărul 24.

Portarul Ciprian Tătărușanu a fost fluierat în mai multe rânduri de suporterii steliști. De asemenea, galeria formației gazdă a scandat injurii la adresa președintelui LPF, Dumitru Dragomir.

CLASAMENT LIGA 1

 

 

CLASAMENT LIGA 1