STEAUA – RIO AVE 2-1. Gâlcă: Am avut un meci mult mai greu decât mă așteptam

Publicat: 24 10. 2014, 00:14

„Rio Ave abia a venit după o pauză de două săptămâni, în care a jucat doar un meci de cupă. Ei au venit odihniți și deși nu au jucători la nivelul nostru, valorile se echilibrează pentru că noi am avut 14 jucători la loturi. Am avut un meci mult mai greu decât mă așteptam pentru că am căutat tot timpul pasa decisivă. Știam că vor lăsa patru jucători în față, iar dacă mingea ajungea la portar, el o trimitea rapid pe ei. De aceea s-au și creat acele spații foarte mari între linii. Când aveam mingea o pierdeam repede și căutam direct pasa decisivă. Nu am construit, nu aveam liniște”, a spus Gâlcă.

El a afirmat că nu este surprins de victoria formației Aalborg în meciul cu Dinamo Kiev, scor 3-0: „Nu mă surprinde rezultatul de la Aalborg, dacă te relaxezi puțin, ei te taxează. Sunt trei echipe cu șase puncte, vom încerca să le luăm pe toate în Portugalia și trebuie să ne asigurăm calificarea”.

Formația Steaua București a obținut a doua victorie în grupa J a Ligii Europa, după ce a învins, joi, pe Arena Națională, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa portugheză Rio Ave, în etapa a treia a competiției. Pentru Steaua a marcat: Rusescu ’17, ’45, iar pentru Rio Ave a înscris Del Valle ’48.

În etapa a patra a Grupei J, ce se va disputa la 6 noiembrie, Steaua va disputa meciul retur al acestei întâlniri.

În primele două meciuri din grupa J, Steaua a învins Aalborg, scor 6-0, și a fost învinsă de Dinamo Kiev, scor 3-1.