Steaua – Rubin Kazan 0-0 în primul meci amical al roș-albaștrilor în stagiul din Austria

Publicat: 22 06. 2013, 19:16
Actualizat: 05 07. 2013, 12:08

Steaua a remizat, sâmbătă, scor 0-0, cu Rubin Kazan, în primul amical din cadrul stagiului de pregătire din Austria, meci disputat în Westendorf.

Echipa de start a Stelei: Tătărușanu – Georgievski, Chiricheș, Szukala, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Popa, Răduț, Iancu – Nikolic

DESFĂȘURAREA LIVE TEXT A PARTIDEI STEAUA – RUBIN KAZAN

În prima repriză, arbitrul a oprit meciul pentru trei minute. El nu a fost de acord cu intrarea lui Prepeliță pe teren, după ce Bourceanu a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene, și a cerut ca Steaua să joace în zece oameni. Steliștii au reacționat spunând că dacă jucătorul nu va fi lăsat să intre, atunci se vor retrage de pe teren, iar meciul se va încheia. În cele din urmă, arbitrul a fost de acord cu intrarea românului.

Potrivit prosport.ro, meciul ar fi trebuit să fie televizat, dar reprezentanții clubului Rubin au fost deranjați de faptul că nu au fost informați în legătură cu acest lucru și au cerut să fie demontate camerele TV, inițial intenționând chiar să renunțe la disputarea jocului.

Rubin Kazan a încheiat ediția trecută a campionatului Rusiei pe poziția a șasea, iar în Europa League a fost eliminată de Chelsea Londra în sferurile de finală.

Steaua va disputa următoarea partidă amicală pe 25 iunie, cu Videoton.