Suceava: Antrenorul de box Doru Iftime a murit în timpul unui antrenament cu copii

Publicat: 20 09. 2012, 15:21
Actualizat: 29 09. 2018, 12:42

 Antrenorul de box Doru Iftime de la CSM Suceava, care o pregătea pe campioana națională la tineret Lăcrămioara Perijoc, a murit în timpul unui antrenament cu copii, cel mai probabil în urma unui stop cardio-respirator, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Iftime, în vârstă de 52 de ani, a murit în timpul antrenamentului, șeful Serviciului Județean de Ambulanță, Daniel Martiniuc, afirmând că decesul a fost provocat, cel mai probabil, de efortul fizic și de antecedentele cardiace pe care le avea bărbatul.

Potrivit sursei citate, miercuri seară, a fost solicitat un echipaj de Ambulanță la o sală de sport a CSM Suceava.

Medicii de pe ambulanță l-au găsit pe antrenor stând pe un aparat de forță.

Atât echipajul de pe ambulanță cât și cel de la SMURD au făcut, alternativ, manevre de resuscitare, timp de o oră, dar fără rezultat, a spus Martiniuc.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la morgă unde, joi seară, urmează să fie făcut examenul medico-legal pentru stabilirea cauzei morții, a declarat șeful Serviciului Județean de Medicină Legală, medicul legist Lăcrămioara Bălan.

Doru Iftime era antrenor de box la Clubul Sportiv Municipal Suceava și a antrenat-o pe Lăcrămioara Perijoc care a obținut medalia de aur la Cupa României, categoria 57 de kilograme.