Tatăl lui Leo Messi vorbește, pentru prima dată, despre PROBLEMA fiului său, observată de multă lume în timpul meciurilor de la Campionatul Mondial din Brazilia

Publicat: 12 07. 2014, 19:48
Actualizat: 14 07. 2014, 07:15

Tatăl lui Lionel Messi a încercat să ofere o explicație pentru jocul din ce în ce mai slab prestat la Campionatul Mondial de cvadruplul câștigator al Balonului de Aur. Jorge Messi spune că fiul său simte o stare acută de oboseală, acesta fiind motivul pentru care căpitanul Argentinei se află printre codași în fiecare meci la capitolul kilometri alergați.

Messi a început în forță Mondialul, reușind să își ajute echipa cu cele patru goluri marcate în faza grupelor.

După ce Argentina a depășit faza grupelor, jocul lui Messi nu a mai avut strălucirea așteptată, jucătorul părând de multe ori că merge pe teren în loc să alerge. În cele șase meciuri jucate la Campionatul Mondial, Lionel Messi a alergat 51,9 kilometri, aflându-se printre codași la acest capitol.

„Leo a spus că simțea că picioarele lui cântăreau 100 de kilograme fiecare. Era foarte obosit”, a declarat tatăl lui Messi, potrivit publicației braziliene Folha de S.Paulo.

Cu toate acestea, suporterii pumelor se așteaptă ca Messi să fie decisiv în finala cu Germania și să își treacă în palmares și acest trofeu.