Tatăl unei jucătoare românce, arestat după ce și-ar fi lovit fiica. Reacția fetei

Publicat: 02 12. 2014, 17:24

Incidentul este relatat de Daria Krujkova (Rusia), cea care a eliminat-o pe Surdeanu de la turneul Marshall Open de la Kiriat Șmona. Cele două joacă împreună la dublu.

„După ce am câștigat meciul cu Ioana, ea a mai rămas pe teren cu tatăl și antrenorul ei. Eu nu am văzut personal că a lovit-o, dar au existat martori care mi-au spus că a lovit-o de câteva ori. Ea a țipat, iar antrenorul a fugit să aducă un prosop pentru că avea sângerări nazale. Trebuia să jucăm un meci și la dublu, dar meciul a fost amânat. Arbitrul mi-a spus să poliția l-a arestat pe tatăl fetei. Ioana și unul dintre organizatori au mers la poliție pentru a da declarații”, a spus sportiva din Rusia pentru sursa citată.

Andrada Ioana Surdeanu a confirmat incidentul, însă a precizat că a fost lovită o singură dată și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Sportiva și-a asumat vina pentru reacția tatălui și spune că „a meritat” să fie lovită pentru că s-a comportat „iresponsabil”. Iată mesajul postat de sportivă pe contul său de Facebook:

„Bestie? Oameni buni vreau să vă spun că tatăl meu nu este o bestie! Și dacă ar fi o bestie, v-ați dori să aveți toți un ‘tată bestie’ ca al meu! Dar și așa, tata nu este o bestie, este un om extraordinar, un antrenor exemplar și un om sufletist! Nu am avut fața plină de sânge, nu am avut nicio fractură nazală și nu, nu a venit niciun medic la fața locului! Recunosc că m-a lovit o dată. Și ce? M-a lovit pentru că meritam. Vă spun eu: niciun părinte nu și-ar dori să nu primească respect după atâtea sacrificii și eforturi pentru copilul său. Asta am făcut eu, m-am comportat iresponsabil și tatăl meu a avut un moment de rătăcire pe care orice părinte sunt sigură că l-a avut. M-am speriat, recunosc, dar știu că regretă ce a făcut și mă iubește la fel de mult cât îl iubesc eu!”, a scris tenismena.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE PE PROSPORT