Tătărușanu, criticat de suporterii Fiorentinei după Euro: ”Să rămână în România

Publicat: 28 06. 2016, 15:42

Gazzetta TV, ediția video a celebrei publicații Gazzetta dello Sport, i-a întrebat pe susținătorii Fiorentinei despre viitorul lui Tătărușanu. În mare parte, răspunsurile suporterilor italieni au fost negative: „Mie nu mi-a plăcut niciodată Tătărușanu, nu e un lider așa cum era Neto. Ar fi timpul să schimbăm portarul”, crede un suporter.

În timp ce alți doi sunt mai critici: „E un portar mediocru. Ar fi mai bine să rămână în România, după ce a făcut la Euro. Conducătorii Fiorentinei trebuie să aducă alt portar”, respectiv „România a primit trei goluri din cauza lui la Euro 2016. Nu știe să iasă pe centrări, ceea ce este o mare problemă. Fiorentina trebuie să opteze pentru un alt portar”.

Ciprian Tătărușanu a avut însă parte și de susținători: „Nu este el de vină, la Fiorentina trebuie schimbați jucătorii de câmp” , respectiv „nu îmi place de el, dar pentru Fiorentina este în regulă”, au afirmat alți doi fani toscani.

Tătărușanu a ajuns la Fiorentina în 2014, după ce și-a încheiat contractul de 5 ani cu Steaua București. În cele două sezoane la Fiorentina, a adunat 57 de meciuri, în toate competițiile, și a primit 60 de goluri.