Tătărușanu nu a semnat cu Fiorentina, alte patru cluburi interesate de serviciile sale

Publicat: 05 02. 2014, 16:33
Actualizat: 03 02. 2019, 03:20

Portarul Ciprian Tătărușanu, care se află în ultimele luni de contract cu echipa Steaua, nu a semnat o înțelegere cu formația AC Fiorentina, iar site-ul calciomercato.it a scris că alte cluburi, AC Milan, Sampdoria Genova, West Ham United și Tottenham Hotspur, sunt interesate de serviciile sale.

Calciomercato.it a scris că, din sursele pe care le deține, internaționalul român nu a semnat niciun contract cu Fiorentina, dar gruparea toscană se află în „pole-position” pentru achiziționarea lui Tătărușanu.

Sursa citată a notat că niciunul dintre celelalte patru cluburi interesate de Ciprian Tătărușanu nu au făcut o ofertă pentru poartarul naționalei României.

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, săptămâna trecută, că gruparea italiană AC Fiorentina a început negocierile cu portarul Ciprian Tătărușanu, al cărui contract expiră în vară, precizând că, în cazul unei înțelegeri, legitimarea goalkeeper-ului va intra în vigoare din iunie.

Ciprian Tătărușanu a mai evoluat de-al lungul carierei pentru Juventus București și Gloria Bistrița, fiind la Steaua din vara anului 2009.