Tecău și Rojer îi vor întâlni pe Mergea și Qureshi în semifinalele turneului de la Barcelona

Publicat: 28 04. 2017, 18:52

Partida dintre cei doi sportivi a durat o oră și cinci minute. De un singur break au avut nevoie Horia Tecău și Jean-Julien Rojer pentru a se impune în primul set, pe care l-au câștigat, scor 6-3, în 29 de minute. Perechea româno-olandeză s-a distanțat decisiv în game-ul patru, când a câștigat pe serviciul adversarilor și nu și-a mai cedat avantajul până la finalul setului.

Actul secund a început cu break pentru Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, care s-au distanțat imediat la 2-0, dar au fost întorși de adversari, care au și preluat conducere la trei. S-a mers cap la cap cu serviciul până în game-ul nouă, când perechea româno-olandeză a făcut break și a urmat la serviciu, pe care l-a făcut fără probleme și a câștigat setul doi, scor 6-4, în 36 de minute.

În semifinale, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer îi vor întâlni pe Florin Mergea și pakistanezul Aisam-Ul-Haq Qureshi, care au trecut, joi, de Florin Mergea și pakistanezul Aisam-Ul-Haq Qureshi. Pentru accederea în semifinalele turneului de la Barcelona, Tecău și Rojer vor încasa un cec în valoare de 114,540 de doalri și 180 de puncte în clasament ATP la dublu.