Tecău și Rojer, în sferturile de finală ale turneului de la Halle

Publicat: 22 06. 2017, 00:13

Favoriții numărul trei au trecut, scor 7-6(3), 6-4, de perechea germană Dustin Brown/Jan-Lennard Struff, beneficiară a unui wild-card, în o oră și 17 minute de joc.

În primul set, Tecău și Rojer au condus cu 4-1, după un break în game-ul secund, dar au fost egalați de către nemți, care și-au recuperat break-ul în game-ul șapte. De atunci, niciuna dintre perechi nu a mai greșit la serviciu și s-a ajuns la tiebreak, unde perechea româno-olandeză a profitat de cele două greșeli la serviciu ale adversarilor și s-a impus, scor 7-3, după 45 de minute.

În actul secund, Tecău și Rojer s-au distanțat din nou, rapid, la 3-0, cu două break-uri în față, însă nemții au revenit, cu un rebreak în game-ul patru (3-1). Favoriții numărul trei din cadrul turneului german nu și-au mai cedat serviciul până la final și s-au impus, scor 6-4, după 32 de minute.

În turul următor, Tecău și Rojer vor întâlni perechea Fabrice Martin/Albert-Ramos Vinolas. Pentru prezența în sferturile de finală ale turneului de la Halle, perechea româno-olandeză și-a asigurat un cec în valoare de 15.020 de euro și 90 de puncte în ierarhia mondială.