Toate biletele la meciul România-Danemarca, vândute într-o zi

Publicat: 03 03. 2017, 12:07

Cluj Arena are o capacitate de 30.201 locuri, dar, având în vedere măsurile de securitate prevăzute de lege, numărul de bilete scoase la vânzare va fi mai redus. La o oră și jumătate după ce au fost puse în vânzare online, au fost date peste 15.000 de tichete.

Totuși, Federația Română de Fotbal a invitat suporterii să urmărească site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro. În cazul în care anumite comenzi vor fi anulate, există posibilitatea comercializării acelor tichete rămase tot prin intermediul site-urilor respective.

Un bilet la peluză a costat 35 de lei, unul la tribunele I și II a avut prețul de 100 de lei, la VIP (etaj 3) a costat 500 lei, iar la VIP (etaj 4) a fost 400 de lei. Fiecare persoană a putut cumpăra maximum patru bilete, acestea fiind nominale, cu numele, data și locul nașterii ale titularului pe toate.

Echipa națională a României va disputa împotriva selecționatei din Danemarca cea de-a cincea partidă din preliminariile Campionatului Mondial 2018 din Rusia, duminică, 26 martie, de la 21:45. Tricolorii se află pe locul 4 în grupa E, cu 5 puncte. În cazul unei înfrângeri cu Danemarca, șansele de calificare devin infime. Din fiecare grupă a preliminariilor se califică direct prima echipă clasată, iar cele mai bune opt ocupante ale locurilor doi din cele nouă grupe vor juca o dublă de baraj pentru accederea la turneul final.