Torje, după ce a executat penalty-ul din meciul România-Belgia: Toată lumea mă întreabă dacă s-a supărat Marica

Publicat: 15 11. 2012, 10:07
Actualizat: 25 06. 2013, 15:30

Mijlocașul Gabriel Torje, autorul golului victoriei din partida amicală contra Belgiei, a declarat, miercuri, că toată lumea îl întreabă dacă atacantul Ciprian Marica s-a supărat că nu a fost lăsat să execute lovitura de pedeapsă și a cerut ca polemicile să fie lăsate deoparte.

În minutul 65, echipa României a primit o lovitură de la 11 metri și inițial Ciprian Marica a luat mingea și se pregătea să execute, însă selecționerul Victor Pițurcă i-a transmis că Torje trebuie să bată penaltiul.

„Cine trebuia să bată penaltiul, nea Piți știe, eu am vrut să-l las pe Ciprian, dar nea Piți a spus să bat eu. Și dacă marca el și dacă marcam eu, important era să înscriem și să câștigăm. Toată lumea mă întreabă dacă s-a supărat Ciprian, dar haideți să vedem victoria, să lăsăm polemicile. Nu cred că s-a supărat nimeni. Când câștigă România nu e motiv de supărare”, a spus Torje.

La rândul său, Cirpian Marica a afirmat că a fost puțin supărat că nu a fost lăsat să execute lovitura de pedeapsă, dar a precizat că i-a trecut. „Sunt bucuros că am încheiat anul cum trebuia și am demonstrat că echipa națională arată bine. Sunt mândru că am învins o echipă foarte puternică de talia Olandei. Am întors rezultatul și de la 0-1, deci cred eu că putem câștiga și în Olanda. Mi-aș fi dorit să marchez în acest meci. Înainte de meci, nea Piți mi-a spus că voi executa eu penaltiul și m-am supărat pe moment pentru că s-a sucit, dar asta a trecut, important e că Gabi a înscris și noi am câștigat. Norocul ține de obicei cu cei buni, așa se poate spune că și Olanda a câștigat cu noroc în fața noastră, dar nu, astăzi a fost o victorie muncită, cu o echipă robustă, incomodă, cu jucători de milioane de euro”, a adăugat Marica.

Echipa națională de fotbal a României a învins, miercuri, pe Arena Națională din București, cu scorul de 2-1 (1-1), reprezentativa Belgiei, într-o partidă amicală. Au marcat Maxim ’32, Torje ’66 (p), respectiv Benteke ’23.