Tragere la sorți Europa League. Astra va întâlni pe Maccabi Haifa, în play-off

Publicat: 09 08. 2013, 17:03
Actualizat: 14 01. 2020, 18:40

Tragere la sorți Europa League. Echipa Astra Giurgiu va întâlni formația israeliană Maccabi Haifa, în play-off-ul preliminariilor Ligii Europa, s-a stabilit, vineri, în urma tragerii la sorți care a avut loc la Nyon.

Manșa tur va avea loc la 22 august, în Israel, iar returul la 29 august, la București, pe Arena Națională. Câștigătoarele dublelor manșe se califică în faza grupelor. Tragerea la sorți a grupelor va avea loc la 30 august, la Monaco.

Astra nu a fost cap de serie la tragerea la sorți de vineri.

Formația israeliană a terminat sezonul trecut pe poziția a doua, după campioana Maccabi Tel-Aviv, și a ajuns în play-off-ul Ligii Europa după ce a eliminat pe Hazar Lankaran (Azerbaidjan), 2-0 acasă și 8-0 în deplasare, în turul doi, și pe Ventspils (Letonia), 0-0 în deplasare și 3-0 acasă.

În lotul echipei înființate în urmă cu o sută de ani se află jucători precum foștii internaționali israelieni Nir Davidovich și Yaniv Katan, actualii componenți ai naționalei Tamir Cohen și Eyal Golasa, precum și pe atacantul Wyiam Amasha, jucător dorit de Steaua.

Antrenorul echipei „alb-verzi” este Arik Benado, în vârstă de 39 de ani.

Maccabi Haifa a jucat în urmă cu două sezoane împotriva formației Steaua, în grupele Ligii Europa, pe care a învins-o cu 5-0 în Israel, iar în returul de pe Arena Națională a cedat cu 4-2.