TRANSFER SURPRIZĂ la Steaua. „Gigi Becali și-a dorit asta. Aseară am semnat actele”

Publicat: 30 08. 2014, 09:40
Actualizat: 06 07. 2016, 12:24

„Paul Papp a fost imprumutat un an de Steaua, cu optiune de cumparare. Gigi Becali și-a dorit jucători români. Paul Papp poate juca și o poate face la nivel înalt. El își dorea să joace la echipă de Liga Campionilor sau Liga Europa. Am avut oferte pe masă de la Cagliari, două de Serie B și una din Franța, din prima ligă. Și a mai fost Steaua, pe care a ales.

Astă seară s-au semnat actele. Steaua va suporta o parte din salariu, Chievo o parte. El mai are doi ani de contract cu Chievo. Orice jucător român își dorește să joace la Steaua. Părerea mea e că Gigi Becali nu va lăsa pe nimeni să plece. Tănase are o ofertă, dar nu va pleca. Becali vrea să ajungă cât mai departe cu Steaua în Liga Europa”, a spus Anamaria Prodan la Dolce Sport.

Paul Papp, 24 de ani, a mai evoluat în România la Unirea Dej, FC Botoșani, FC Vaslui, Farul Constanța, Chievo și Astra Giurgiu. El are 11 selecții în naționala României pentru care a marcat un gol.

Papp are 11 selecții și un gol la Națională, a jucat în ultimul sezon la Astra, tot sub formă de împrumut, dar înțelegerea n-a mai fost prelungită în vară din cauza unor divergențe cu patronul echipei.