Transferul anunțat cu surle și trâmbițe de Becali nu se mai face

Publicat: 12 01. 2017, 08:52

Singura posibilitate ca mijlocașul dreapta să-i părăsească pe roș-albaștri în această iarnă ar fi să primească o ofertă de nerefuzat, atât pentru el, cât și pentru club, lucru puțin probabil, ținând cont de faptul că Becali cere 1 milion de euro.

Deși finanțatorul Stelei, Gigi Becali, anunțase că dorește să-l vândă, suma cerută de el a fost considerată exagerată de către Panathinaikos; grecii nu au fost de acord să plătească atât pentru un jucător aflat în ultimele 6 luni de contract și așteaptă perioadă de transferuri din vară pentru a negocia direct cu jucătorul, scrie digi.

De altfel, Popa își dorește să rămână până în vară la Steaua pentru a-și putea negocia singur contractul, din postura de jucător liber, și pentru a încasa o sumă substanțială la semnătură.

Mijlocașul de 28 de ani a refuzat oferta venită din partea Stelei, de a-și prelungi contractul. 15.000 de euro pe lună i-a oferit Becali.

Cinci sezoane a petrecut deja Adi Popa la Steaua: în 210 partide disputate în toate competițiile, a marcat 25 de goluri și le-a oferit colegilor 46 de pase de gol. 7 trofee a câștigat internaționalul român cu „roș-albaștrii”, printre care 3 titluri consecutive (2012-13, 2013-14, 2014-15).