Trei lucruri bune după meciul în care România s-a chinuit cu Armenia

Publicat: 02 09. 2017, 11:18

Sau idolii. Sau pe cei pentru care a venit să-și întindă corzile vocale poate tocmai de la Sighetu Marmației. Lovit de Chiricheș cu buzduganul ironiei încă de la meciul cu Finlanda – „Nu vorbiți cu mine, vorbiți cu Eu sunt 12” – suporterul în galben a picat examenul la ora de așanuseface. L-a pus pe coji de nucă Alexandru Maxim, imediat după ce a punctat pentru trei puncte. Sosit din campionatul în care disciplina, rigurozitatea și respectul față de adversar și public sunt ștampile pe legitimația de joc, Alex și-a dat în petec exact când 25.000 de spectatori se bucurau sincer. Omul care poartă tricoul lui Hagi și Mutu i-a tratat cu un dispreț ca o flegmă nu doar pe cei din tribunele stadionului care pe-afară pare neterminat. Ci și pe toți spectatorii de acasă. Pentru că TVR a surprins cu acuratețe momentul în care fotbalistul cu gleznă fină a aruncat peste gard un „Tăceți în p–a mea!”. Chiar dacă declarația de dragoste a fost azvârlită doar grupului de suporteri din zona în care Maxim s-a încălzit înainte de a fi trimis pe teren, gestul nu are nicio scuză. Nu, Alex, așanuseface! Poate că la meciul viitor, fanul care te-a înjurat sau te-a aplaudat contra lui Mkhhyrarian… doar te va ignora. Și poate că te va durea. 

Șervețelele ca un balsam ajunse pe fruntea asudată a șefului FRF și reacția neamțului – la cald – pentru TVR ne spun că Daum va pleca

Înainte de a intra în direct la Digisport și TVR, Răzvan Burleanu a consumat un pachet de șervețele pentru a da bine pe sticlă. Nervii acumulați în urma unei comedii triste pusă la cale și cu largul său concurs ne fac să credem că șeful FRF va lua o decizie cât de curând. Știe că va rămâne cu buza umflată după aceste preliminarii și nu se va duce la farmacie să-și cumpere o alifie. Va scăpa de Daum pentru a-și mai cosmetiza din imaginea deja mototolită. Mai mult, lucrul bun e întărit de declarația oferită de Daum pentru TVR la finalul meciului.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE PE PROSPORT CARE SUNT CELE TREI LUCRURI BUNE DUPĂ MECIUL ÎN CARE ROMÂNIA S-A CHINUIT CU ARMENIA