Tricolorii, fără goluri în ultimele două meciuri. Keșeru, pus la zid: „Nu mai este la nivelul pe care-l avea la Steaua!”

Publicat: 06 09. 2015, 10:25

Naționala nu a mai marcat în ultimele două meciuri, iar Claudiu Keșeru a intrat în colimatorul colegilor și antrenorului.

Fostul atacant al Stelei și ex-golgheter al Ligii 1, actualmente legitimat în Qatar, la Al Gharafa, Keșeru a fost criticat dur pentru jocul său cu maghiarii, scrie digisport.ro.

„Este clar că jocul nu funcționează. Mie îmi place jocul ofensiv. Aș fi jucat într-un 4-3-3, trebuia să mergem cu mai multă încredere, eram pe primul loc, aveam cea mai bună defensivă.

Dar trebuie să recunoaștem că jocul nu a funcționat și nu merge de vreo două-trei meciuri. Nici în Irlanda de Nord nu am reușit foarte multe lucruri. Mă îngrijorează lipsa de eficacitate din ultimele două jocuri, când n-am marcat. Nici Claudiu Keșeru nu mai este la forma în care era atunci când a jucat la Steaua. Se vede că joacă la un nivel mai slăbuț în momentul de față și asta s-a văzut.

L-am văzut de multe ori precipitat. E adevărat că nici nu a avut prea multe faze de gol, dar și pe cele puține le-a gestionat destul de rău”, a spus Florin Bratu, prezent în studioul emisiunii „Euro Fotbal” de la Digi Sport 1.