Umilit joi seară, Șumudică face o promisiune: Voi face tot ceea ce ține de mine pentru ca FCSB să nu ia campionatul

Publicat: 06 04. 2017, 23:05

„Luna cadourilor. Întrebați-l pe Iliev ce a avut de apărat. Penalty-ul a fost un cadou, al doilea gol o inexactitate a jucătorilor mei. Și la posesie i-am dominat total. Nu scuză cu nimic prestația noastră, dar când ai patru-cinci situații să dai gol și nu dai… Asta este.

Dacă mă trezeam mâine dimineață și aveam 51 de ani, cu cinci ani mai mult, dar câștigam meciul ăsta, nu mă supăram. Campionatul e lung, se joacă și voi face tot ceea ce ține de mine pentru ca FCSB-ul să nu ia campionatul. Tot ceea ce ține de mine!”, a declarat Marius Șumudică la DigiSport.

Șumudică i-a lăudat pe Denis Alibec și pe Fernando Boldrin, foștii jucători ai Astrei: „Ne-au bătut, practic, jucătorii noștri. Ia scoteți-i pe Alibec și Boldrin din echipă, păi nu o să o mai bată nici pe Chiajna. Bravo, patronului, că i-a luat!”.

Tehnicianul în vârstă de 46 de ani susține că existe șanse mici să continue la Astra din sezonul următor.

„Șansele sunt minime să rămân la Astra, deja văd că a fost contactat domnul Dică și îi urez succes! Încerc să îi las o echipă calificată în cupele europene. Deja se caută soluții și eu le urez baftă și să realizeze minimum cât am făcut eu”, a conchis Marius Șumudică.

Formația FCSB a câștigat, joi, pe teren propriu, împotriva campioanei en titre Astra Giurgiu, cu scorul de 3-0, într-un meci disputat în etapa a patra din play-off-ul Ligii 1 de fotbal. În urma acestui rezultat, FCSB ajunge la 33 de puncte și o egalează pe FC Viitorul, dar urcă pe primul loc datorită golaverajului mai bun. Astra rămâne pe ultimul loc din play-off, cu 23 de puncte.