Un agent FIFA anunță viitoarea destinație a lui Mircea Lucescu: ”S-au înțeles”

Publicat: 12 05. 2016, 09:24

Un cunoscut impresar turc, susține, printr-o declarație preluată de majoritatea publicațiilor din Istanbul, că revenirea lui Lucescu în campionatul turc nu se va produce. Dogan Ercan a dezvăluit că a discutat personal cu Mircea Lucescu pentru a afla dacă are de gând să o preia pe Fenerbahce din viitorul sezon, iar răspunsul românului a fost unul ferm. Conform agentului FIFA, Lucescu s-a înțeles deja cu rușii de la Zenit Sankt Petersburg, care se vor despărți de portughezul Villas-Boas la finalul acestui sezon.

„L-am sunat pe Lucescu după meciul Istanbul BB – Fenerbahce. Mi-a spus că nu l-a contactat nimeni de la Fenerbahce și că oricum nu mai contează, pentru că a ajuns la un acord cu Zenit Sankt Petersburg”, a declarat Dogan Ercan.

Zenit e antrenată în prezent de portughezul Andre Villas-Boas, care i-a adus titlul în sezonul trecut formației din Sankt Petersburg. În acest sezon, Zenit e pe locul 2, cu două etape înainte de final, la patru puncte în spatele liderului ȚSKA Moscova. Dacă va ajunge la Zenit, iar echipa va termina pe locul secund în Rusia, Mircea Lucescu ar putea fi adversarul echipei Steaua București în turul 3 prelimar al Ligii Campionilor.