Un fost stelist prevede un viitor SUMBRU după plecarea lui Reghecampf: ”Când tu nu poți să bați nici o echipă de la retrogradare…”

Publicat: 29 05. 2014, 10:57
Actualizat: 29 07. 2014, 19:59

”E rândul altora acum, e bine ca Steaua să urmeze ceea ce a început, așa cum a fost și pe vremea mea. Iordănescu a fost secundul lui Ienei și a ajuns la Steaua. Țiți (n.r. Dumitriu) a fost secund și a ajuns la Steaua, eu am fost secund și am ajuns la Steaua. Va fi extrem de dificil acest viitor, e o atmosferă de reconstrucție pe care trebuie s-o accepți și să ai parte de încrederea tuturor”, a declarat Mihai Stoichiță.

Antrenorul s-a referit și la rezervele Stelei, despre care a spus că nu se ridică la valoarea titularilor. ”Atunci când joci cu cei care au fost în spatele eternilor titulari și nu poți să bați nici Oțelul, care abia s-a scăpat de la retrogradare… Mie mi-a plăcut Reghecampf, principalul atu pe care l-a avut a fost că a știut să domine acest grup de la început, și-a impus punctul de vedere extrem de drastic, fiind susținut de Becali, MM Stoica, Argăseală, Teia Sponte”, a declarat Stoichiță.